Pedersen's Laboratorium - professionel kontraktfremstilling og lønproduktion.
Igennem mere end 40 år har vi udviklet og produceret kosttilskud, kosmetiske produkter og analysekemikalier produkter af høj kvalitet til både danske og udenlandske kunder. Vi tilbyder som lønproducent udvikling, produktion og pakning af blandt andet tabletter, pulver, cremer, sæber, væsker og meget mere.

VI SÆTTER EN ÆRE I AT LEVERE KVALITET

Vi leverer kvalitet, ydelse og sikkerhed for dine produkter. I vores laboratorium har vi ikke overladt noget til tilfældighederne i næsten fire årtier. Forskning og udvikling er hjertet i vores forretning. For at sikre kvaliteten udfører vi kemisk og mikrobiologisk kontrol samt anden påkrævet analyse i laboratoriet.

ERFARING OG EKSPERTISE

TORBEN R. PEDERSEN, Cand.scient, Adm. Direktør


2. generation af virksomheden. Han har en kandidatgrad inden for organisk kemi og økonomi. Hans videnskabelige arbejde dækker syntese af nukleotider til behandling af livstruende virusinfektioner som HIV og hepatitis B. Han har deltaget i immunologiske opfindelser til behandling af slimhindeinfektioner og enzymatiske proteolytiske systemer, hvilket har ført til flere patenter. Han har lang erfaring med produktudvikling og produktion af farmaceutiske former som granulater, tabletter, væsker, geler og emulsioner.